Makaron ryżowy spaghetti BIO 250 g
Opis
SKŁADNIKI
mąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1542 kJ / 364 kcal
Tłuszcz - 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g
Węglowodany - 75 g
w tym cukry - 1,0 g
Błonnik - 2,5 g
Białko - 8,0 g
Sól - 0,03 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu, posolić i pomieszać delikatnie. Po 10 - 12 minutach można dolać zimnej wody, a następnie odlać ugotowany makaron.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

