Chrupki kukurydziane dinozaury z solą morską bezglutenowe BIO 50 g
Opis
OPIS
Ekologiczne bezglutenowe pieczone chrupki kukurydziane o smaku soli morskiej. Idealna przekąska dla dzieci!
SKŁADNIKI
kukurydza*75%(mąka* i/lub ziarna*), olej słonecznikowy*, sól morska z przyprawami*5%(skrobia ziemniaczana*, sól morska, cukier*, ekstrakt drożdżowy(z kukurydzy), substancja przeciwzbrylająca: krzemionki). *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kj/kcal): 2115 kJ/ 509 kcal
białko (g): 7.2
węglowodany (g): 68.1
w tym cukry (g): 3.5
tłuszcz (g): 20.6
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 1.54
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim dostępem promieni słonecznych.
ALERGENY
laktoza, białka mleka
MASA NETTO
50 g
CERTYFIKATY

