Chrupki kukurydziane Angelina truskawka i jabłko bezglutenowe BIO 30 g
Opis
Chrupki kukurydziane Angelina truskawka i jabłko bezglutenowe BIO 30 g
OPIS
Ekologiczne chrupki kukurydziane z serii LITTLE ANGEL o delikatnym smaku truskawki i jabłka.
Produkt bezglutenowy, bez laktozy, wolny od soi i orzechów. Bez dodatku cukru i soli.
SKŁADNIKI
kukurydza*53%(mąka i/lub ziarna), mąka ryżowa*, olej słonecznikowy*, suszone jabłka* 6,5%, suszone truskawki* 3,5%, witamina B1<0,1%
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kj/kcal): 1882 kJ/ 448 kcal
białko (g): 6,2
węglowodany (g): 70,4
w tym cukry (g): 6,0
tłuszcz (g): 14,9
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 1,9
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim dostępem promieni słonecznych.
MASA NETTO
30 g
CERTYFIKATY

