Mięso wieprzowe ma więcej żelaza w 100 g niż kurczak, czy indyk i więcej witamin z grupy B, zwłaszcza B12. Zwierzęta są hodowane z dużą starannością, aby zapewnić im odpowiednie warunki życia, tak aby pozyskiwane z nich mięso było jak najlepszej jakości.
Drodzy Klienci, produkty z kategorii ŚWIEŻE nie wysyłamy za pośrednictwem firm kurierskich.
Zakup świeżych produktów możliwy jest jedynie z opcją dowozu Strefy Zdrowia lub odbioru osobistego w sklepie stacjonarnym Strefa Zdrowia.
W przypadku zakupu produktów wagowych prosimy o nieopłacanie zamówienia od razu po jego złożeniu.
System podlicza wartość zamówienia automatycznie, jednak dokładną kwotę prześlemy pocztą elektroniczną po weryfikacji zamówienia.
GRAFIK DOSTAW MIĘS I WĘDLIN:
Poniedziałek – Mark-Drob, Wasąg
Wtorek - Bartlowizna
Środa – Mark-Drob, Wasąg
Czwartek – Eko Zagrody
Piątek – Mark-Drob, Rolmięs
HARMONOGRAM ZAMÓWIEŃ MIĘS I WĘDLIN:
Bartlowizna - wyroby regionalne, wytwarzane zgodnie z tradycyjnymi recepturami, pochodzące z terenów największego Parku Narodowego:
- zamówienie do czwartku do godz. 20.00, dostawa we wtorek
Eko Zagrody - kurczaki, kaczki, indyki i gęsi z hodowli ekologicznej:
- zamówienie do wtorku do godz. 20.00, dostawa w kolejny czwartek
Mark-Drob:
- zamówienie do czwartku do godz. 20.00, dostawa w poniedziałek
- zamówienie do poniedziałku do godz. 20.00, dostawa w środę
- zamówienie do środy do godz. 20.00, dostawa w piątek
Rolmięs – pierwsza w Polsce masarnia ekologiczna:
- zamówienie do wtorku do godz. 20.00, dostawa w piątek
Wasąg – roztoczańskie receptury i ekologiczne mięso:
- zamówienie do środy do godz. 20.00, dostawa w poniedziałek
- zamówienie do czwartku do godz. 20.00, dostawa w środę
Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.