
Kategorie
Dostępność
Cena
-
od
do
Pieczywo chrupkie i wafle
Nasze pieczywo chrupkie i wafle wypiekane są tradycyjną metodą. Mają wyższą zawartość błonnika niż tradycyjny chleb pszenny. Do ich wytwarzania wykorzystuje się mąkę o mniejszym stopniu przetworzenia, więc zachowują więcej cennych składników naturalnych zbóż. Dużą zaletą pieczywa chrupkiego jest także jego mała wilgotność, która wpływa na przedłużoną trwałość. Przechowasz je długo, bez obawy, że straci chrupkość lub się zepsuje.
Komu polecamy pieczywo chrupkie i wafle?
Nasze produkty świetnie zastępują świeży chleb i bułki. Są lekkostrawne i niskokaloryczne, więc doskonale sprawdzą się na diecie redukcyjnej. Zawarty w nich błonnik pokarmowy to niezbędny element zbilansowanej diety. Wspomaga prawidłowe funkcjonowanie jelit i przemianę materii. Pieczywo chrupkie i wafle sprawdzą się jako szybka przekąska w podróży, a także będą doskonałą bazą do kanapek w domu. Przygotujesz z nich drugie śniadanie dla dziecka do szkoły i zabierzesz ze sobą na wycieczkę. To doskonałe urozmaicenie diety, a jednocześnie bezpieczny wybór. Nasze produkty, w przeciwieństwie do świeżego pieczywa, mają czytelny skład na etykiecie oraz informację o wartości odżywczej. Dzięki temu wiesz, co jesz i możesz wybrać produkt, który najlepiej spełnia Twoje oczekiwania.
Ekologiczne produkty dla Twojej kuchni
Nasze pieczywo chrupkie i wafle pozbawione są konserwantów i sztucznych barwników. Powstają z mąki pochodzącej z ekologicznych upraw, które markowane są certyfikatami BIO. Dzięki temu masz pewność, że zachowały swoje wartości odżywcze i są bezpieczne dla zdrowia. Zapoznaj się z naszymi waflami z pełnoziarnistego ryżu, krążkami kukurydzianymi oraz pieczywem wytwarzanym na bazie różnych rodzajów zbóż i ciesz się ich lekkim smakiem. Zadbaliśmy także o szeroki wybór produktów dla wegetarian, wegan oraz osób na diecie bezglutenowej.