
Majonezy – tradycyjny dodatek do polskich dań
Majonezy to niezwykle popularny dodatek do rozmaitych posiłków. Urozmaicają smak potraw, zwłaszcza tych, które pojawiają się na świątecznym, wielkanocnym stole. Znajdują swoje zastosowanie także na co dzień. Stosuje się je w tradycyjnej, polskiej kuchni, ozdabiając nimi jajka na twardo, a także sałatki warzywne i kanapki. Są również doskonałym uzupełnieniem wielu dań mięsnych. Majonez najczęściej kojarzony jest z bardzo kalorycznym i szkodliwym dodatkiem do sałatek, którego należy wystrzegać się na diecie. Pamiętaj jednak, że wysokiej jakości produkt, nie jest szkodliwy, więc nie musisz się bać jedzenia go od czasu do czasu.
Majonezy o zdrowym składzie
Jeśli lubisz smak majonezu i chcesz, żeby gościł od czasu do czasu na Twoim stole, zdecyduj się na produkty z certyfikatem BIO. Będziesz mieć pewność, że wykonane zostały z ekologicznych i bezpiecznych dla zdrowia składników, a cały proces ich produkcji nie odbiegał od norm jakości. Nasze majonezy nie zawierają konserwantów, ulepszaczy smaku i sztucznych barwników. Dbamy o to, żeby wszystkie nasze produkty cechowały się jak najprostszym składem i były bezpieczne zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Dlatego z czystym sumieniem możesz je podawać w towarzystwie swoich sałatek.
Majonezy dla każdego
Zadbaliśmy o taki wybór ekologicznych majonezów, żebyś z łatwością znalazł odpowiedni dla siebie. Zaopatrzysz się u nas w produkty bez jaj oraz jajeczne z certyfikatem BIO. Pamiętamy także o weganach. Przygotowaliśmy dla nich bezglutenowy majonez o starannie wyselekcjonowanych składnikach. Sprawdzi się jako dodatek do sałatek, frytek, kanapek, dipów i innych popularnych dań. Dzięki naszym produktom przygotujesz ulubione potrawy zgodnie ze swoim smakiem i nie będziesz musiał wyrzekać się żadnego ze składników.